2017-04-03

Cili ishte dhe është roli i UDB-se në diasporen Shqiptare në Amerikë?


Nga Rush DRAGU

Vasel Camaj në një bisedë në Televizionin ACTV,ka sqaruar pozicionin e tij si një keshilltarë i një partie që kryetarin e ka malazez.

Pse nuk duhet te kete parti shqiptare në Mal të Zi ?

A duhet te jetë Tuzi komunë e pavarun ?

Ai akuzon Degen e LDK-se në Mal të Zi.

Cili ishte pozicioni dhe roli i tij në pavarsinë e Malit të Zi.

Pse Vaseli preferon gazetat malazeze e jo mediat shqiptare !

A i ka sherbyer UDB-se dhe çfarë thotë për UDB-ashat në diaspore ?

Keto dhe të tjera në videon në vazhdim.

No comments:

Post a Comment