Huliganët kanë menduar se Ziadin Sela ka vdekur, kanë tërhequr trupin e tij zvarë
Nëpërmjetë një konference për media, sekretari i LR PDSH, Arben Tanavari ka thënë se huliganët kanë menduar se Ziadin Sela ka ndruar jetë dhe kanë tërhequr trupin e tij zvarë si kanibal në mënyrë triumfaliste, raporton Tetova1.
Ai ka thënë se fal Zotit, Ziadin Sela ka shpëtuar dhe se gjendja e tij mbrëmë ka qenë mjaft kritike.

Sela është në gjendje stabile dhe për momentin kurohet në spitalin shtetëror të Shkupit.


Comments

Popular posts from this blog

Legjenda e Mujit dhe Halilit

Ese për Vitin e Ri