2017-04-07

Letra e presidentit të Kosovës,zt.Hashim Thaçit për zmbrapsjen e tij për UshtrinëPresidenti i Republikës së Kosovës,zt. Hashim Thaçi sot përfundimisht është tërhequr nga iniciativa e tij për të formuar Ushtrinë e Kosovës me anë të një ligji.
Këtë tërheqje ai e bëri pas presioneve ndërkombëtare, në krye me SHBA-në dhe NATO-n, që kërkojnë formimin e Ushtrisë së Kosovës vetëm me ndryshime kushtetuese.

Lidhur me këtë tërheqje Thaçi ka njoftuar me anë të një letre, të cilën ia ka dërguar kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veselit.

KTV-ja ka siguruar letrën e Thaçit dërguar Veselit.

Image

Image

No comments:

Post a Comment