2017-04-30

Maqedonia o do të bëhet ashtu siç duan shqiptarët, o nuk do të bëhet fare.

MË DHEMB DHIMBA JOTE DHE E MIQËVE TUAJ
MIKU IM ZIJADIN SELA!_______________Fotografia e Astrit Jahaj_______
МЕ БОЛИ ТВОЈАТА БОЛКА И БОЛКАТА
НА ТВОИТЕ ПРИЈАТЕЛИ ДРАГ МОЈ ЗИЈАДИН СЕЛА!

No comments:

Post a Comment