2017-04-28

Tetovari i njësitit special Afrim Zulfiu nga Siniçani u sulmua mbrëmë nga huliganët maqedonas


Në mesin e 25 policëve të lënduar nga dhuna e huliganëve maqedonas në Kuvend, e ka pësuar edhe shqiptari i njësitit special të policisë, Afrim Zulfiu nga Siniçani.

Familjarët e Afrimit falenderojnë të gjithë qytetarët e interesuar për gjendjen e tij dhe u shprehën se gjendja e tij është jashtë rrezikut për jetë dhe se është lëshuar për shërim shtëpiak.

Image
I vetmi hero shqiptar nga njesia speciale që u lëndua është Afrim Z nga rrethina e Tetovës.

No comments:

Post a Comment