2017-05-02

Aeroportit të Prishtinës i mungon mbishkrimi në gjuhën shqipe


...
  •  

Kryetari i Aleancës Kosova e Re, Behgjet Pacolli ka shfaqur shqetësimin e tij lidhur me Aerpoportin e Prishtinës, përkatësisht për faktin se këtij aeroporti i mundon mbishkrimi në gjuhën shqipe.

Pacolli përmes rrjetit social Facebook ka thënë se ky aeroport duhet si të mos ishte fare i Kosovës, përcjell gazetametro.net“Nëse ju ka rënë në sy, sigurisht do të ndani me mua hidhërimin tuaj. Aeroporti i Prishtinës sot mban mbishkrimin “Pristina International Airport”, pra Prishtina shkruhet me “S” e jo me “Sh”. Poashtu, mungon mbishkrimi në shqip”, ka shkruar Pacolli.

“Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës”. A thua ata të PPP-së që e kanë nën kujdes dhe monitorojnë këtë aeroport janë interesuar ndonjëherë për këtë mungesë serioze, apo?”, ka përfunduar reagimin e tij i pari i AKR’së.

No comments:

Post a Comment