2017-05-01

E mbani mend Parashqevi Simakun? Lajme shumë të këqija vijnë nga ajo


Këngëtarja e njohur e viteve 80-90 me zërin e të cilës u rritën prindërit tanë, duket se ka probleme të mëdha me shëndetin. Burime pranë saj thonë se ajo nuk është fare mirë dhe po vuan nga një sëmundje.
Këngëtarja e “E duam lumturinë” e cila u dallua për zërin dhe paraqitjen e saj skenike ishte shumë e dashur për rininë e atyre viteve, por ajo vendosi të ikte nga Shqipëria drejt Amerikës pikërisht në ditët e saj më të mira në karrierë.
Që pas asaj kohe Parashqevia i ka humbur kontaktet me muzikën.

No comments:

Post a Comment