2017-05-02

Ivanka Trump publikoi librin e saj të dytë

...

Libri i dytë i Ivanka Trump, me titull “Gratë të cilat punojnë: Rishkrimi i rregullave për sukses” (Women Who Work: Rewwriting the Rules for Success), sot ka dal nga shtypi.

Në librin e dytë të vajzës së presidentit amerikan Donald Trump ju ofron këshilla grave si të përparojnë nëpër vendet e tyre të punës, si të balancojnë jetën familjare dhe profesionale dhe se si të arrijnë plotësimin personal.

Të ardhurat nga shitja e këtij libri për vetëndihmë do t’i jep për qëllime humanitare. Ajo refuzoi ta promovoj librin në mënyrë që të evitoj spekulimet për keqpërdorim të pozitës së saj të këshilltares në Shtëpi të Bardhë.

Libri i saj paraprak “Harta e Trump’it”, e publikuar në vitin 2009, ofronte këshilla të llojllojshme për karrierë më të mirë, tregime për ndërmarrjet e babait të saj dhe anekdotat nga takimet me persona të njohur.

Mirëpo, në librin e dytë Ivanka ofron këshilla më praktike dhe më serioze, thonë kritikët e librit.

No comments:

Post a Comment