2017-05-21

Mark Zuckerberg si i ri, momenti kur kupton se është pranuar në Harvard

http://floripress.blogspot.com/2017/05/mark-zuckerberg-si-i-ri-momenti-kur.html

Ai e la Harvardin në vitin 2004 për të krijuar Facebook dhe për t’iu përkushtuar plotësisht atij.

Fotografia e profilit të Mark Zuckerberg

Por duket se edhe si një adoleshent që priste të hynte në kolegj, Mark Zuckerberg ishte shumë i gëzuar që ishte pranuar në Harvard.

Fotografia e Mark Zuckerberg

Në një video të filmuar nga babai i tij, që shfaq atë përderisa hapë një e-mail të pranimit nga shkolla prestigjioze, Zuckerberg thotë: “I dola!”.

Tani 33 vjeç dhe me një pasuri prej 60 miliardë dollarë falë rrjetit të tij social, CEO shpërndau videon me miqtë e tij të enjten për të shënuar faktin se ai do të kthehet në Harvard javën tjetër që më në fund ta marrë diplomën.

https://web.facebook.com/zuck/videos_byNo comments:

Post a Comment