2017-05-03

Njoftim nga Nikolla Spathari (POETËT PJESËMARRËS NË FESTIVALIN ''PRANVERA POETIKE DURRSAKE’')

Fotografia e Nikolla Spathari


POETËT PJESËMARRËS NË FESTIVALIN ''PRANVERA POETIKE DURRSAKE’'  


                                                       - 13 maj 2017 ora 11: 00 -


TIRANAPETRIT RUKA    
PANDELI  KOÇI   
RIZA BRAHOLLI     
LOLA SHEHI             
KUJTIM  STANA
PËLLUMB GORICA 
 AGRON ÇALLIKU         
 LEDIONA BRAHO         
 MANUSHAQE TOROMANIITALIA
              
TRANDAFILE MOLLA KOSOVAFLORI BRUQI             LSHK
ARBEN  RASHKAJ         LSHK
   MYRVETE KABASHI    LSHK
SABIT  RRUSTEMI    Gjilan
NEXHAT   REXHA      Gjilam
XHEVAT  LATIFI        Gjilan
BERAT BATIU          Prizren
BEDRI NEZIRI            Kastriot
ADEM  ZAPLLUZHA  Kastriot  
BEDRI TAHIRI               Vushtri MAQEDONIAADEM XHELADINI             KërçovëMALI I ZIIBRAHIM  BERJASHI          Ulqin-
HAJREDIN KOVAÇI  Ulqin-
ALI GJERÇBRITAJ  KrajëVLORA
                                                                   
Vilhelme Vranari Haxhiraj 
SINAN  ELMAZI      
MARINELA   BEDINAJ  
RUZHDI BEGAJ  

SHKODRAMIMOZA REXHVELAJ  
DIANA ÇELEPIAELBASANIFATMIR MUSAJ
BEATRIÇE BALLIÇI MATIHAMDI  HYSUKA     Mat-
FATMIR  NELI   Mat-POGRADECIROZETA KRESTEKAVAJA                JOSIF DOJA                    
ALBI  LUSHI    DURRËSIMERITA KUÇI
HABI HOXHA   
VASO  PAPAJ      
AGIM  BAJRAMI  
VLADIMIR MUCA
ENTON BIDO
SAMI  VELÇANI
RUZHDI  META 
PËLLUMB  MANE
XHEVAHIR CIRONGU   
RIFAT  PLAKU      
 HASAN SHAHINI   
ILIR PAJA KLUBI I SHKRIMTARËVE DHE ARTISTËVE DURRËS

 Kryetari
                           
 NIKOLLA SPATHARI


******No comments:

Post a Comment