2017-05-01

Njoftim publik nga Klubi i Shkrimtarëve dhe artistëve "Naim Frashëri" PërmetLigor Shyti,shkrimtarKlubi i shkrimtarëve dhe artistëve "Naim Frashëri" Përmet, në kuadrin e konkursit mbarëkombëtar të poezisë lirike, në 25 maj 2017, për të nderuar Ditëlindjen e Poetit tonë të Rilindjes sonë Kombëtare, Naim Frashërin, shpall konkurrentët e natës finale, të cilët janë të ftuar të jenë në Përmet më datën 25 maj 2017, ora 18.00, si më poshtë:

1. Adem Xheladini, Kërçovë -Imazh i praruar
2. Afërdita Saliu, Preshevë – Faji i buzës
3. Agim Xheka, Tiranë - Burimi i përjetshëm
4. Agim Bajrami, Durrës - Mbrëmje përmetare
5. Anila Mihali, Përmet –Dritare e poetit
6. Asllan Qyqalla, Prishtinë – Lora pa vello
7. Dashamir Malo, Sarandë – Të jesh e dashuruar
8. Dhimitraq I. Miti, Përmet – Po... si?
9. Elmira Rama, Fier – Mëngjes i ri
10. Elida Rusta, Shkodër – Dashuri me Naimin
11. Flori Bruqi, Prishtinë – Shpresa të djegura
12. Farida Ramadani, Shkodër – Endem brenda vetes
13. Koçi Qorri, Gjermani - Ëndërr
14. Lediona Braho, Tiranë – Në gjumë është Hëna
15. Lumo Kolleshi, Përmet – Ikje si në baladë
16. Majlinda Rama, Tepelenë – I dashur
17. Matilda Dushku, Fier – Biri im.
18. Nezir Prokshi, Drenas – Dhe një ditë vendosa ta zë diellin.
19. Odise Plaku, Fier – Jam njeriu më me fat.
20. Paskal Zoto, Përmet – Moj me sy të zi
21. Rustem Keko, Përmet – Mullixhiu
22. Sami Velçani, Durrës – Galop resh
23. Skënder Lazo Trebeshina, Itali – Nëse zoti do më jepte zotësinë e tij
24. Petrit Ruka, Tiranë – Dita e humbur
25. Xhelal Tosku, Rrogozhinë – Mizorja

No comments:

Post a Comment