2017-05-10

Shqipëria nuk ka arritur të kualifikohet në finalen e Eurovisionit.

Shqipëria eliminohet nga Eurovisioni

Këngëtarja Linda Halimi me këngën “World” nuk është përzgjedhur në mesin e dhjetë më të mirëve nga gjysmëfinalja e parë duke dështuar kështu që të arrijë finalen e madhe.

Finalja e madhe mbahet më 14 maj 2017.

Shtetet që kanë shkuar tutje nga gjysmëfinalja e parë janë: Moldavia, Azerbajxhani, Greqia, Suedia, Portugalia, Polonia, Armenia, Australia, Qipro dhe Belgjika.

No comments:

Post a Comment