2017-06-24

Del videoja tjetër, spoti i Ramës ishte krejtësisht i kopjuarSpoti kryesor i fushatës elektorale të Edi Ramës në të cilën ai shfaqet duke ngritur diellin me anë të një litari së bashku me qytetarët është vjedhur pothuajse e tëra nga koncepti deri tek skenari nga një reklamë e bankës BNP Paribas e titulluar Duke ngritur diellin.

Kryeministri Rama i akuzuar për korrrupsion dhe vjedhje duket se nuk i ka shpëtuar tundimit edhe për të vjedhur edhe artin e të tjerëve.

Më poshtë janë dy videot të cilat nuk kanë nevojë për koment.


No comments:

Post a Comment