Gjenerali famoz i luftës çlirimtare zt.Ramush Haradinaj i listës PAN:Bërja bashkë e e ish ushtarakëve të luftës ,zt.Kadri Veselit, z.Fatmir Limajt,është fat i madh definitivisht për të gjithë ne që duan zhvillim të hovshëm të Kosovës në Evropë dhe Botë.


Takimet e shumta me qytetarë, në kohën para dhe gjatë fushatës elektorale, e kanë bindur Heroin e Demokracisë Kosovare ,gjeneralin e Luftës zt.Ramush Haradinajn , se fitorja e koalicionit PAN tashmë është një realitet i pandryshueshëm.

“S’ka vend të cilin e vizituam e që nuk na mbështetën fuqishëm. Qytetarët e duan qeverisjen e njerëzve të mençur e të pastër. Lista e koalicionit PAN , është e ardhmja e ndryshimeve të mëdha”, ka thënë pothuaja në çdo Tubim zt.Ramush Haradinaj.

Gjenerali famoz  i luftës çlirimtare  zt.Ramush Haradinaj  i listës PAN , tha tutje se bërja bashkë e e ish ushtarakëve të luftës ,zt.Kadri Veselit,  z.Fatmir Limajt  rreth një ideali, e bashkimi i klasës më të të lartë  të çlirimtarëve  në listen e koalicionit të shpresës, është fat i madh definitivisht për të gjithë ne që duan zhvillim të hovshëm të Kosovës në Evropë dhe Botë.

Comments

Popular posts from this blog

AKADEMIK PROF. DR HAKIFBAJRAMI PH.D : GRUSHTSHTETI IDYTËNDAJKOSOVËS( PAS 23 MARSIT 1989) MË 25 MARS 2020

Legjenda e Mujit dhe Halilit