2017-07-04

Kolosi i Kombit Shqiptar- Ismail Kadare

Related image

„Kombi shqiptar si fitimtar që …sot zë rrënjë të vjetra në Evropë.
…Të gjitha kombet kanë humbje dhe nuk është e vërtetë që nuk janë të pavdekshme.
Kombet vdesin, por të gjallë si shqiptarët duhet të ndihen krenarë.“

Kolosi i Shqipes

Ismail Kadare

No comments:

Post a Comment