2017-07-15

Lista e Zezë e Edi Ramës. Ja emrat



Lista e zezë e abuzuesve të zyrtarëve e ish zyrtarëve që ka publikuar kryeministri Rama në bazë të denoncimeve të qytetarëve është publikuar fillimisht e mangët.

Kryeministri ka bërë një gafë duke harruar të shtojë një emër, të parin, në listën e zezë që publikoi në profiling e tij në rrjetin social.
















Lista u editua Brenda pak momenteve, dhe emrave iu shtua dhe Mirvjena Shema nga ALUIZNI, të cilën Rama e kishte harruar, duke e lënë vendin e parë të listës “bosh”.

Publikimi në fjalë vjen si product I planit të ri të kryeministrit për bashkëqeverisje me shqiptarët. Rama njoftoi disa ditë më parë se një faqe e re online është hapur në mënyrë që qytetarët të denoncojnë rastet kur janë përballur me abuzime apo korrupsion nga ana e zyrtarëve të administratësm, qeverisjes apo gjykatave.

No comments:

Post a Comment