2017-07-27

Mallkim hyjnor...


Si ndëshkim për kombin shqiptar, njerëzit e të cilit, duke ushqyer smirë, urrejtje dhe xhelozi për njëri-tjetrin, nxjerrin nga radhët e veta vetëm politikanë tradhtarë.
Prandaj ne, si komb, nuk bëjmë prokopi dhe kemi mbetur kombi më i pazhvilluar i kontinentit evropian.
Shikoni Shqipërinë Londineze. Po afrohet fundi i çerekut të parë të shek. XXI dhe ende nuk e ka zgjidhur problemin e furnizimit të popullit me ujë dhe me drita elektrike.
Shikoni se çfarë bën Greqia kriminale çdo vit në periudhën e pikut të turizmit: ndot bregdetin shqiptar me naftë që të mos vijnë turistë në Shqipëri.
E ndot bregdetin tonë fëlliqësira Greqi se Shqipëria është vend pa zot.
Shqipëria është vend pa zot, , se Hyjnia e ka dënuar, prandaj edhe ka në krye këta dy individë, të cilët po t’i shiqoni këta dy linket e mëposhtme.
Të dashur lexues ,
Sonte në darkë, kur mblidheni në shtëpi, hapeni kompjuterin dhe shikojini familjarisht se cilët janë në krye të Shqipërisë.
Ja dy linket:
Ilir Meta për Edi Kristaq Ramën:
Edi Rama për Ilir Metën:

No comments:

Post a Comment