2017-07-04

Rrustem Geci- “Çamëria është gjaku i gjithsecilit shqiptar …”

Koha  është  ta  ngrejmë  në  këmbë  të
vërtetën  e  fshehur  dhe  të  vrarë  nga 
gënjeshtra,  dhe  heshtja.
Çamëria  është  gjaku  i  gjithsecilit  shqiptar. 
Shqipëria  dhe  shqiptarët  duhet  ta 
thonë  hapur  të  vërtetën  s´e  Shqipëria
në  Greqi  ka  17  mijë  e  5  qind  kilometra
sipërfaqe,  tokë  denbabaden  shqiptare,
dhe  mbi  4 milion  banor  çamë  dhe arvanitë.
Greqisë  duhet  t´i  themi  hapur  s´e  shqiptarët 
nuk kemi tokë për të falur.
Grekët  provuan  të  na  e  vjedhin  hapur 
popullin  Arvanitas, por,  Arvanitasit 
shqipen  e  kanë  gjuhë  të  nënës, dhe  e
pohojnë  vet  identitein  e  tyre  shqiptar.
 
Rrustem  Geci,  2017

No comments:

Post a Comment