2017-07-04

Thënje Kombëtare: Ptolemeu


“Maqedonia ishte truall historik i shtetit Ilir”
Ptolemeu;-
Gjeograf, Matematikan, Astronom, Astrolog dhe Filozof i Antikitetit.

Ptolemeu_per_maqedonine

No comments:

Post a Comment