2017-07-04

Thënje Kombëtare: Rrustem Geci- “SHQIPËRIA”

atdheu_shqiperia03
„Atdhe, thirri ata që ty s´të kanë humbur thirri të mblidhen në qytete dhe fshatra thirre shkencën, artin, dhe univerzitetet të krijojmë Bashkimin për Shqipërinë“
Rrustem Geci

No comments:

Post a Comment