2017-08-11

Tërhiqet Donald Trump, dëbimi i myslimanëve ishte një mashtrim elektoral

Donald Trump bëri disa deklarata që shokuan botën, gjatë fushatës së tij.Por zgjedhja si president duket se e ka bërë më të ftohtë gjykimin e tij.Ndryshimi i parë ka ardhur që sot, dhe ndoshta do të ketë shumë të tjera.Trump ka zhdukur nga uebsajti i tij premtimin se do të dëbonte myslimanët, raporton “Independent”.Deri mëngjesin e 9 nëntorit ky premtim ishte në faqen e tij, por sot nuk është më.Në vend të tij është një link që të çon në pjesën ku dhurohen fonde për të ndihmuar fushatën e Trump, e cila tashmë ka përfunduar.

http://www.independent.co.uk/news/world/americas/donald-trump-president-election-muslim-ban-immigrants-website-statement-removed-a7408466.html

No comments:

Post a Comment