Letêr nga Kryetari i Unionit tê Shkrimtarëve tê. Kosovês , zt.Reshat Sahitaj

On Monday, September 25, 2017, 11:36 AM, RESHAT SAHITAJ <reshats@hotmail.fr>


                                         
UNIONI I SHKRIMTARËVE DHE KRITIKËVE SHQIPTARË
L’UNION DES ECRIVAINS ET DES CRITIQUES ALBANAIS
Rr PRISHTINA E RE –KULLA POETIKE E mail:reshats@hotmail.fr Tel:044 111 430
ProCredit Bank : 11160022720001-30
MINISTRIA E KULTURËS & KUVENDI KOMUNAL I PRISHTINËS

Prishtinë, më  25 shtator 2017

               KOMUNIKATË PËR MEDIE
MË RASTIN E 82 vjetorit të ADEM DEMACIT PROMOVOHËT LIBRI
“ ADEM DEMACI I VLERËSUAR NGA EVROPA “ DHE HAPJA E SIMPOZIUMIT TË 5-të INTERNACIONAL

Më rastin e 82 vjetorit të lindjes së Adem Demaçit, më 28 shtator 2017 në Bibliotekën Kombëtare të Kosovës, organizohet një program special kushtuar figures së simbolit të rezistencës dhe fituesit të çmimit SAHAROV nga Parlamenti Europian.

Unioni i Shkrimtarëve me ndihmën e MINISTRISË SË KULTURËS & KUVENDIT KOMUNAL TË PRISHTINËS  organizojnë Simpoziumin e 5-të internacional , ku do të marrin pjesë  personalitete të shquara të letërsisë, kritikë, etj. Nga disa shtete të Europës si: nga Rusia SERGEUI IVANOV & S.PANOV  Francë: Daniel Leuwers....Reshat Sahitaj, kryetar
Unionit të Shkrimtarëve dhe Kritikëve Shqiptarë
Tel:044 111 430

Comments

Popular posts from this blog

Legjenda e Mujit dhe Halilit

Ese për Vitin e Ri