Beogradi, vatra ku turistët kryejnë marrëdhënie me kafshët


Shumë turistë të huaj nga vendet e Evropës udhëtojnë drejt Serbisë për të kryer marrëdhënie seksuale me kafshët.

Thuhet se Beogradi është një vatër për manjakët seksualë të kafshëve. Reklamat në internet ofrojnë seks me kafshët që varion nga 70 deri në 150 Euro, ndërsa ka vizitorë që paguajnë 50 Euro shtesë për të filmuar veten.

Një hetim për këtë çështje u realizua nga televizioni gjerman RTL. Gazetarët që shkuan në Beograd filmuan skena të tmerrshme, një qen të veshur me geta dhe taka të larta.

Pavle Bihal, drejtues i një shoqate të kafshëve, kërkon që këto klube të mbyllen. Ai u tha gazetarëve gjermanë se kanë informacione për një klub të tillë që ndodhet në një apartament dhe të gjitha të dhënat mund t’ja japin policisë.

Numri më i madh i turistëve që shkojnë në Beograd për të kryer marrëdhënie me kafshët janë nga Gjermania, Holanda, Suedia dhe Britania e Madhe.
Këtu e gjeni videon:

http://www.mirror.co.uk/news/world-news/sick-brits-travelling-serbia-sex-11360625#ICID=OffSiteVideo


Sick Brits 'travelling to Serbia for sex with dogs at animal brothels for as little as £60'

Animal rights group 'Leviathan' claims the capital Belgrade as become a hotspot for zoophiles

Comments

Popular posts from this blog

AKADEMIK PROF. DR HAKIFBAJRAMI PH.D : GRUSHTSHTETI IDYTËNDAJKOSOVËS( PAS 23 MARSIT 1989) MË 25 MARS 2020

Legjenda e Mujit dhe Halilit