2017-12-25

Çfarë thoshte Jovanka Broz,gruaja e marshallit jugosllav Josip Broz Titos, për babanë e kryegjelatit serb Sllobodan MillosheviqitBabai i Sllobodan Millosheviqit , Svetozar Millosheviq , u divorcua nga gruaja e tij sepse ai i përçmonte komunistët, ndërsa nëna e Millosheviqit u detyrua të dalë nga familja komuniste.
Më herët është folur për babanë e Sllobodan Millosheviqit se ai është vetëvrarë. Por kjo sipas mediumit serb “Kurir” nuk është e vërtetë. Ai u vra sepse e donte Rusinë, sepse ai ishte me kombësi ruse.
Këtë e pohoi Jovanka Broz, bashkëshortja e Marshallit Josip Broz Tito, në biseda me skenaristin dhe drejtorin Milan Sarac, me të cilin shpesh bisedonte

No comments:

Post a Comment

Letër publike e Kryetarit të Komunës së Junikut, Agron Kuçi, drejtuar Kryeministrit,zt.Ramush Haradinaj

Ndalo punimet e paligjshme që degrafojnë rrjedhën e lumit “Ereniku i vogël”! I Nderuar Kryeministër i Republikës së Kosovës, z. Ram...