Grekët djegin flamurin shqiptar me inicialet e UÇK-së në AthinëNjë protestë e nacionalistëve greke përpara ambasadës shqiptare në Athinë nuk ka kaluar pa shënuar edhe një provokim të fortë.
Në protestën e mbajtur pak ditë më parë aty janë hedhur thirrje antishqiptare ndërsa është djegur edhe një imitim i flamurit shqiptar me inicialet e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës të sigluara mbi të.

Comments

Popular posts from this blog

AKADEMIK PROF. DR HAKIFBAJRAMI PH.D : GRUSHTSHTETI IDYTËNDAJKOSOVËS( PAS 23 MARSIT 1989) MË 25 MARS 2020

Legjenda e Mujit dhe Halilit