2017-12-15

‘Luftë cicërimash’ mes amerikanëve dhe rusëve për MaqedoninëKonflikti SHBA-Rusi është përcjellë me ‘luftë’ cicërimash në rrjetin social të Twitter-it.

Kësaj radhe ka qenë një shkrim i ambasadës amerikane në Maqedoni, e cila ka pyetur në rrjetet sociale se cilat janë idetë për një ajër më të asër në vend, njofton Konica.al.

“Ndotja e ajrit në Shkup sot ishte kaq e madhe sa zor shihej edhe ambasada! Cilat janë idetë tuaja për ajër më të pastër në Maqedoni”, ka shkruar dje ambasada amerikane në Facebook dhe Twitter.

Pas disa orë replikash, ambasada ruse në Shkup ka afishuar një përgjigjje duke thënë se zgjidhja qëndron tek ‘Rryma Turke’.

“Për shkak se miqtë tanë nga ambasada e Shteteve të Bashkuara po kërkojnë ide për ajër më të pastër në Maqedoni, ne duam tu ndihmojmë me një zgjidhje. #Rryma Turke”, ka shkruar ambasada ruse në Twitter.

No comments:

Post a Comment

“Bondsteel më 7 mijë persona dhe me burg të CIA’s brenda”

Shtetet e Bashkuara të Amerikës e kanë theksuar gjithmonë prezencën e tyre pëmes kampit ushtarak “Bondsteel” i cili gjendet në qytetin...