2017-12-25

Palestina e kishte ftuar për vizitë kryegjelatin serb Sllobodan Millosheviqin, Izraeli e kishte paralajmëruar se do ta arreston

Muhammad Nabhan, ambasadori i Autoritetit Palestinez në Serbi, që nga viti 1974, ka deklaruar në mënyrë të përsëritur se palestinezët mbështesin pretendimet serbe për të sunduar në Kosovë dhe madje ka mohuar se Serbia, e ka pushtuar dhe aneksuar Kosovën në vitin 1912.
Në vitin 1999, Autoriteti Palestinez e kishte ftuar kriminelin Slobodan Millosheviç për të vizituar Bethlehemin për Krishtlindjet e Krishtere Ortodokse në janar të vitit 2000.
Izraeli më pas e kishte paralajmëruar se nëse diktatori serb tentonte të kalonte kufijtë e tij, ai do të arrestohej dhe do të dërgohej në Gjykatën Penale Ndërkombëtare për ish Jugosllavinë në Hagë. Vizita kurrë nuk u zhvillua.

No comments:

Post a Comment

Letër publike e Kryetarit të Komunës së Junikut, Agron Kuçi, drejtuar Kryeministrit,zt.Ramush Haradinaj

Ndalo punimet e paligjshme që degrafojnë rrjedhën e lumit “Ereniku i vogël”! I Nderuar Kryeministër i Republikës së Kosovës, z. Ram...