2017-12-25

Pianistja e njohur kosovare Lule Elezi mahnitë publikun gjerman

Pianistja e njohur kosovare Lule Elezi ka përformuar në koncertin e madh për festat e fundvitit që u mbajt në Potsdam të Gjermanisë.


Lule Elezi mahnitë publikun gjerman

Pjesë e kësaj ngjarje të rëndësishme kulturore ishte edhe mezosporanoja nga opera e Berlinit, Brigitte Bergmann dhe orkestra ushtarake e forcave të armatosura gjermane për çështje protokollare.

Katedralja Shën Nikolai ku u mbajt koncerti ishte e mbushur plot me mysafirë nga jeta politike dhe kulturore gjermane.

Në këtë mbrëmje u interpretuan vepra të njohura nga opusi krijues i kompozitorëve të mëdhenj botërorë si: Giacomo Puccini, Giuseppe Giordani, Felix Mendelssohn, etj.

No comments:

Post a Comment

Letër publike e Kryetarit të Komunës së Junikut, Agron Kuçi, drejtuar Kryeministrit,zt.Ramush Haradinaj

Ndalo punimet e paligjshme që degrafojnë rrjedhën e lumit “Ereniku i vogël”! I Nderuar Kryeministër i Republikës së Kosovës, z. Ram...