2018-05-17

akohen në Tiranë shkrimtari Ismail Kadare e ish - presidentja e Kosovës znj.Atifete Jahjaga, bisedojnë për rimëkëmbjen kulturore shqiptare

Takohen në Tiranë Kadare e Jahjaga, bisedojnë për rimëkëmbjen kulturore shqiptare
Shkrimtari Ismail Kadare është duke qëndruar në Tiranë, ku është takuar me ish-presidenten e Kosovës, Atifete Jahjaga.


Takohen në Tiranë Kadare e Jahjaga, bisedojnë për rimëkëmbjen kulturore shqiptare
Ai e Jahjaga merret vesh se kanë biseduar për rimëkëmbjen kulturore në hapësirat shqiptare.

Këtë e ka bërë të ditur vetë Atifete Jahjaga përmes një postimi në Facebook, ku ka publikuar edhe fotografi nga ky takim.

Image

“Me shkrimtarin Ismail Kadare në Tiranë biseduam për nevojën e rimëkëmbjes kulturore në hapësirat shqiptare për të rigjeneruar dhe forcuar vlerat demokratike”, ka shkruar Jahjaga në rrjetin social Facebook.

No comments:

Post a Comment