2018-05-30

Facebook bllokohet për lajmet e rreme, ja ku do të ndodhë

Facebook do të bllokohet për më shumë se 1 muaj në Papua Guinea e Re për shkak të zbulimit të llogarive dhe lajmeve të rreme.Ministri i Komunikacionit, Sam Basil njoftoi se kjo masë do të merret me zëvendësimin me një platformë lokale, i cili ka hasur kundërshti nga mediat e vendit


Gjatë mungesës së Facebook në Guinea për rreth 1 muaj, qeveria do të mbledhë informacionet e mjaftueshme rreth përdoruesve të rremë dhe të mbledhë të dhëna për informacionet që kanë ndikim të ndjeshëm tek përdoruesit

No comments:

Post a Comment

“Bondsteel më 7 mijë persona dhe me burg të CIA’s brenda”

Shtetet e Bashkuara të Amerikës e kanë theksuar gjithmonë prezencën e tyre pëmes kampit ushtarak “Bondsteel” i cili gjendet në qytetin...