2018-05-17

Grafite me fytyrën e Haradinajt, Kurtit e Limajt në Prishtinë


Disa grafite janë parë sot në muret e banesave që gjenden në lagjen “Dardania” afër bustit të ish-presidentit Bill Clinton.

Grafite me fytyrën e Haradinajt, Kurtit e Limajt në Prishtinë

Grafitet janë paraqitur me fytyrat e kryeministrit të Kosovës Ramush Haradinaj, zëvendësit të tij Fatmir Limaj dhe liderit të VV-së Albin Kurti.

Përveç figurave të këtyre zyrtarëve është shkruar nga një pyetje. “Pse ky po unë jo?, transmeton kp.

Tek figura e Haradinajt është shkruar me të kuqe “Se RAMBUJEJA”.

Tek figura e Limajt është shkruar me të kuqe “Populli”, ndërsa tek figura e Kurtit është shkruar “Pavarësia”.


Nuk dihet se kush qëndron prapa këtyre grafiteve që janë shkruar sot në këtë lagje të frekuentuar të Prishtinës.

No comments:

Post a Comment