2018-05-30

Iphone 9 tregon performancën e parë

Sipas thashethemeve që qarkullojnë në protalet teknologjike më të njohura botërore, iPhone 9 do të jetë një mrekulli e vërtetë. Prezantimi i telefonit pritet të bëhet në fund të verës. Thuhet se ky smartphone do të ketë një bateri më jetëgjatë dhe do të jetë më i shpejtë. Bateria e iPhone 9 do të jetë më e madhe dhe e përshtatur në dizajnin e ri të telefonit.


Ky telefon do të vijë me një procesor shumë më të fuqishëm se prodhimet e mëparshme të telefonave të komapnisë prestigjioze Apple, diçka që firma e bën çdo vit. Do të mundësohet përmirësimi i grafikave në lojërat e telefonit dhe aplikacionet do të hapen më shpejt duke bërë që telefoni të ketë një performancë më të mirë.

Vitin e shkuar, iPhone 8 dhe iPhone X kishin chip Apple A11 Bionic, që ishte 70 % më i shpejtë se procesori i vitit paraardhës. Kompania po përgatitet të hedhë në treg tre modele të reja të iPhone 9 në shtator të këtij viti.

No comments:

Post a Comment

Unë jam me mësimdhënësit

  NGA  HAJDAR(MURAT) REXHAHMETAJ  (AUTORI ËSHTË JURIST I DIPLOMUAR) https://www.botasot.info/opinione/1026073/une-jam-me-...