2018-05-30

Ja çfarë i ndodh celularit tuaj nëse ç’aktivizoni aplikacionet Facebook e Messenger

Nëse ju ç’instaloni nga telefoni juaj celular dy aplikacionet, Facebook e Mesenger, aparati juaj do të punojë me efikasitet më të lartë.Ekspertët e inxhinjerisë elektronike kanë pohuar se ç’aktivizimi dhe fshirja e këtyre aplikacioneve bën që aplikacionet e tjera të punojnë 15 % më shpejt.

Veç kësaj, ç’instalimi ruan baterinë tuaj më 20 % më shumë në ditë.


No comments:

Post a Comment

“Bondsteel më 7 mijë persona dhe me burg të CIA’s brenda”

Shtetet e Bashkuara të Amerikës e kanë theksuar gjithmonë prezencën e tyre pëmes kampit ushtarak “Bondsteel” i cili gjendet në qytetin...