2018-05-17

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci, e ka paditur deputetin e Nismës për Kosovën, Milaim Zeka.


Këtë e ka bërë të ditur vetë ai përmes një postimi në llogarinë e tij në Facebook, ku ka paraqitur padinë që ka bërë në Gjykatën Themelore në Prishtinë.

Postimi i tij i plotë:

Ashtu siç jam zotuar, sot e kam deponuar dhe protokolluar padinë ndaj Milaim Zekës, për shpifje dhe fyerje, në Gjykatën Themelore në Prishtinë.

Pres, sa më shpejt, të sqarohet para gjyqit gjithçka!

Image

No comments:

Post a Comment