2018-05-30

Ndryshojnë kushtet për punësim, veç të tjerave duhet të keni fansa në Instagram

Kohët kanë ndryshuar dhe Instagrami ka arritur të ketë rol kyç në jetën e njerëzve. Ai ndihmon figurat publike dhe jo publike të promovohen dhe shumë biznese po ashtu. Tashmë numri i fansave në Instagram është dhe kriter për t`u punësuar. Kjo më së shumti në botën kinematografike, pasi një aktor duhet të jetë shumë popullor.


Që një artist të plotësoje të gjitha kriteret, veç talentit duhet të ketë dhe një numër të caktuar fansash.

“Një prej gjërave më stresuese për mua është kur më pyesin në audicone rreth Instagramit dhe sa ndjekës kam”,- është shprehur disa kohë më parë aktorja Samantha Colley

No comments:

Post a Comment

“Bondsteel më 7 mijë persona dhe me burg të CIA’s brenda”

Shtetet e Bashkuara të Amerikës e kanë theksuar gjithmonë prezencën e tyre pëmes kampit ushtarak “Bondsteel” i cili gjendet në qytetin...