2018-05-23

Nesër ekspozita “Kontributi i Presidentit Historik Dr. Ibrahim Rugova në shtetformimin e Kosovës”

Nesër ekspozita “Kontributi i Presidentit Historik Dr. Ibrahim Rugova në shtetformimin e Kosovës”
Nesër, me rastin e Ditës së Presidentit të Republikës së Kosovës, në Muzeun e Kosovës do të hapet ekspozita “Kontributi i Presidentit Historik Dr. Ibrahim Rugova në shtetformimin e Kosovës”.

Ekspozita, sipas njoftimit nga Muzeu i Kosovës, organizohet nga Sektori i Historisë i këtij institucioni, ndërsa do të hapet në orën 13.

Bashkautorë të kësaj ekspozite janë Dr. Sadik Krasniqi dhe Ma. Besnik Rraci.


Image

No comments:

Post a Comment

Unë jam me mësimdhënësit

  NGA  HAJDAR(MURAT) REXHAHMETAJ  (AUTORI ËSHTË JURIST I DIPLOMUAR) https://www.botasot.info/opinione/1026073/une-jam-me-...