2018-05-31

Shkencëtari Michio Kaku :Këto janë provat që zoti ekziston


Një shkencëtar me famë botërore, një fizikan teoricien, thotë se, me anë të grimcave teorike, ka gjetur dëshmi rreth ekzistimit të Zotit. Ai thotë se universi është krijuar në bazë të një dizajni inteligjent në një “matriks” të madh.

Ai thotë se, me anë të studimit të tij, ka ardhur deri te përfundimi se “ne jetojmë në një botë të bërë nga rregullat e krijuara nga inteligjenca”. Michio Kaku, një shkencëtar tepër i njohur dhe i respektuar në qarqet shkencore, i cili ka punuar në popullarizimin e Teorisë së telit (String Theory), thotë se kjo është një teori krejt e re, e cila dëshmon ekzistimin e Zotit, respektivisht krijuesit inteligjent të universit.

Ai ka ardhur deri te ky konkludim, duke i studiuar grimcat e ashtuquajtura ‘takionët primitivë’.

No comments:

Post a Comment

“Bondsteel më 7 mijë persona dhe me burg të CIA’s brenda”

Shtetet e Bashkuara të Amerikës e kanë theksuar gjithmonë prezencën e tyre pëmes kampit ushtarak “Bondsteel” i cili gjendet në qytetin...