2018-05-05

Shqiptarët s’kanë vdekur akomaPak ditë më parë në një Kishë në Kranë të Sarandës valvitej një flamur grek dhe kjo ka ngjallur shumë reagime tek shqiptarët e zonës.Disa aktivistë kanë hequr flamurin grek nga kisha e Kranës në jug të vendit.


348804

Ata kanë deklaruar për albeu: “Me ketë veprim i themi shtetit grek se shqiptari nuk ka vdekur akoma…”

Aktivistë dhe veprimtarë të Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar ose LSHB kanë hequr flamurin grek nga kisha e Kranës në jug të vendit, duke iu bërë të ditur grekut, që shqiptari nuk ka vdekur akoma!

No comments:

Post a Comment