2018-05-04

Stilistja shkodrane Holta Ramadani


Nga Gjin Musa 

Sfida e modës shqiptareStilistja Holta Ramadani nga Shkodra mbase mund të quhet një stiliste e re por që paraqitet mjaft e suksesshme kohët e fundit jo vetëm në Shqipëri por dhe jashtë saj. Ndër të parat stiliste që ka përfunduar studimet në Euromode School me rezultate shumë të mira.


Fotografia e Holta Ramadani

Premtuese që në fillimet e saj dhe tashmë ka konfirmuar denjësisht emrin e saj në disa pasarela të Shqipërtisë, Kosovës dhe më gjërë.
Vlerësimet janë pasuar me çmime të ndryshme si :Best Sensual Styles Fashion Designer -nga Life Style Awards në Shqipëri, Çmimi “Velloja më e bukur”në Prishtinë nga Geci Fashion, Çmime vlerësimi në Ferizaj etj etj.

Fotografia e Holta Ramadani


Stilistja Holta Ramadani ka qenë protagonistja kryesore ndër vite në Miss Malësia dhe Miss Shqipëria ku ka spikatur me veshjet e saja dhe ku misset kanë vezulluar plot sharm dhe elegancë.Ajo tashmë është mjaft e kërkuar nga këngëtarë profesionistë dhe me emër apo artistë të ekraneve televizive në evenimente të ndryshme duke përfshirë këtu dhe këngëtaret e reja në The Voice të cilat kanë qenë mjaft të suksesshme në përformancën e tyre.

Fotografia e Holta Ramadani

Shpeshherë kërkesat për stilimet e saj kanë kaluar kufinjtë edhe në Amerikë, Dubai. Gjermani, Itali, Suedi etj etj.

Fotografia e Holta Ramadani
Stili dhe sharmi që ajo përcjell në veshjet e realizuara pa frikë mund të thuhet se mund të krahasohet me stilistë të mëdhenj dhe që kanë bërë emër në këtë fushë.


Ajo guxon përherë me risi, larmishmëri, ngjyra dhe njeh shumë mirë kërkesat e trendit të kohës. Së fundmi ka tentuar të stilojë fustane për nuse të një stili të ri , modern dhe mjaft të kërkuar nga të rejat sot. Moda që ajo përcjell është përherë në pararojë të kërkesave dhe trendit të kohës.

Fotografia e Holta Ramadani

Për dasma. evnimente të ndryshme apo kërkesat e pafundme për mbrëmjet e maturave e bëjnë atë që të mos ketë asnjëherë pushim.Punon ditë e natë por që asnjëherë nuk e ndjen lodhjen kur shoqëhohet me sukses dhe nga fjalët inkurajuese të klienteve të saj.

Fotografia e Holta Ramadani

Maturantet në festën e tyre tashmë e kanë krijuar besimin se një veshje nga duart e Stilistes Holta Ramadani do ta bëjë vezulluese dhe plot sharm.


E kështu Stilistja shkodrane premton përherë me iniciativat e saja sfiduese që të rejat e preferojnë shumë.Puna e saj po shtohet përditë njëkohësisht dhe kërkesat e saj për të evidentuar të bukurën, trendin dhe modën e kërkuar me stilin e saj.

No comments:

Post a Comment