2018-06-03

Adriana Matoshi fiton çmimim “Aktorja më e mirë “ në SEEFF në Berlin


Aktorja kosovare Adriana Matoshi është shpërblyer me çmimin aktorja më e mirë në “South East European Film Festival, që është mbajtur së fundi në Berlin të Gjermanisë.
Në këtë festival ku janë prezantuar filma nga shtete të ndryshme, Adriana Matoshi është shpërblyer me këtë çmim, nga Juria Ndërkombëtare e të Rinjve, për rolin e saj në filmin “Unwanted” me regji të Edon Rizvanollit, film i cili tashmë është prezantuar në shumë festivale, duke përfshirë edhe disa çmime ndërkombëtare.

Adriana Matoshi është një ndër aktoret më të kërkuara në Kosovë, dhe ajo është aktorja me më së shumti role kryesore në filmat e xhiruar në vitet e fundit, duke përfshirë edhe shumë filma që janë në proces e sipër.

No comments:

Post a Comment

“Bondsteel më 7 mijë persona dhe me burg të CIA’s brenda”

Shtetet e Bashkuara të Amerikës e kanë theksuar gjithmonë prezencën e tyre pëmes kampit ushtarak “Bondsteel” i cili gjendet në qytetin...