2018-06-02

Njoftim nga Kryesia e LShK

LIDHJA E SHKRIMTARËVE E KOSOVËS
WRITERS UNION OF KOSOVA

Programi
FESTIVALI NDËRKOMBËTAR I POEZISË
“DRINI POETIK”, 2018

Mbahet në patronazhin e z. Kadri Veseli,
kryetar i Kuvendit të Republikës së Kosovës

Në 140-vjetorin e Lidhjes Shqiptare të Prizrenit dhe të 550-vjetorit të vdekjes së Gjergj Kastriotit - Skënderbeut

Mysafirë janë shkrimtari i shquar gjerman, Dr. Reimer Eilers dhe poetë nga viset e tjera shqiptare

Në bibliotekën kombëtare “Pjetër Bogdani”, Prishtinë
Më 9.6.2018 - Prishtinë
12.00 Hapja e FNP “Drini poetik”
12.15 Sesioni letrar “Muza e Skënderbeut si frymëzim letrar-artistik”
14.00 Përurime veprash letrare
18.00 “Lira magjike”

Më 10.6.2018 – Prizren – “Sheshi i Lidhjes”
11.00 “Ora e Lidhjes”

18.00 “Valët e Drinit” – Kukës

Për tri poezitë më të mira jepen çmimet letrare "Metafora I, II, III"

Të dielën, më 10.6.2018, në orën 9, nga Fakulteti i Filologjisë i UP-së, autobusi niset me pjesëmarrës të Festivalit për Prizren e Kukës.

Kryesia e LSHK-së,
Prof.Dr.Shyqri Galica, kryetar

No comments:

Post a Comment

Unë jam me mësimdhënësit

  NGA  HAJDAR(MURAT) REXHAHMETAJ  (AUTORI ËSHTË JURIST I DIPLOMUAR) https://www.botasot.info/opinione/1026073/une-jam-me-...