2018-06-02

Zëdhënësja e EULEX-it Donika Berisha Rizaj tregon se si do të funksionojë misioni pas 14 qershorit 2018Donika Berisha RizajZëdhënësja e Eulex-it, Donika Berisha Rizaj ka deklaruar  se mandati aktual Misionit Evropian për Sundimin e Ligjit do të zgjatë deri me 14 qershor 2018.

“Sa i përket misionit te EULEX-it, Mandati aktual zgjatë deri më 14 qershor 2018. Për periudhën pas qershorit 2018, formati i saktë dhe numri i punonjësve të EULEX-it janë në procedurë të shqyrtimit dhe varen nga vendimi i shteteve anëtare”, tha Zëdhënësja e Eulex-it, Donika Berisha Rizaj .

Për më tepër, ajo ka shtuar se në sistemin gjyqësor të Kosovës pas datës 14 qershor 2018 nuk do të ketë gjyqtarë dhe prokurorë të EULEX-it,në sistemin gjyqësor të Kosovës.

No comments:

Post a Comment

Akademik Prof.Dr.Skendër Kodra ,Ph.D dhe Akademia e Shkencave dhe Arteve Shqiptaro-Amerikane ngushëllon familjen e Akademik Prof.Dr.Idriz Ajetit

Në moshën 102 vjeçare ka ndërruar jetë akademiku kosovar, Prof.Dr. Idriz Ajeti.  Ky lajm e ka pikëlluar Akademinë, Bordin dhe Sena...