2018-07-27

Adem Demaçi - një histori e ndritshme dhe e papërsëritshme atdhetarie!


Njeriu ka vetëm një jetë, por ka mundësinë të zgjedhë si ta jetojë atë jetë.
Baca zgjodhi më të vështirën.

Fotografia e Shefkije Islamaj

Vetëm më të guximshmit, më të drejtët, më atdhetarët e kanë fuqinë e gatishmërinë ta bëjnë këtë.
Sa pak fjalë ka gjuha për të thënë atë që duhet të thuhet sonte.
U prehsh në paqe BACA ynë i MADH!
Nëse Kosova, Shqipëria dhe shqiptarët do të bëhen si i ke dashur, menduar dhe ëndërruar Ti, sakrifica jote ka vlejtur!
Ngushëllime familjes, miqve dhe të gjithë atyre që e kanë dashur, çmuar e nderuar!

Prof.Dr.Shefkije Islamaj

No comments:

Post a Comment

Nga Flori Bruqi : U dhunua nga pronari i lokalit në Porto Palermo, ky është miliarderi pjesë e qeverisë së Spanjës

Imazhi i Shqipërisë edhe kësaj radhe në qorr sokak?! https://www.youtube.com/watch?v=tklKY6hp09w Turistët span...