2018-07-20

Bleona Qerreti nuk është 'normal', zhvishet midis xhirimeve

Bleona nuk është
Për këngëtaren Bleona Qereti, fama nuk ka limit, pasi që tashmë pothuajse të gjitha i ka provuar, e kemi parë në fustan rrjetë, gjysëm të zhveshur, në shumë fotosesione nudo.Image result for bleona qereti


Megjithatë të zhveshur plotësisht s'kemi pasur rast më parë.Deri sot, ku në një fotografi të postuar në profilin e saj në Instagram, Bleona na shfaqet e zhveshur plotësisht nga një skenë e xhirimeve të cilën është duke e realizuar.
Image result for bleona qereti

Ndër të tjera, në fotografinë e postuar, Bleona ka shkruar:"Vetëm në LA LA LAND ju mund të mbani këtë (ose ndoshta mos vishni asgjë) dhe askush nuk është..."

Image result for bleona qereti

Image result for bleona qereti

Image result for bleona qereti


Image result for bleona qereti


Image result for bleona qereti


Image result for bleona qereti
Image result for bleona qereti


Image result for bleona qereti

Image result for bleona qereti


Image result for bleona qereti


Image result for bleona qereti

No comments:

Post a Comment

Letër publike e Kryetarit të Komunës së Junikut, Agron Kuçi, drejtuar Kryeministrit,zt.Ramush Haradinaj

Ndalo punimet e paligjshme që degrafojnë rrjedhën e lumit “Ereniku i vogël”! I Nderuar Kryeministër i Republikës së Kosovës, z. Ram...