2018-07-20

Presidentja kroate vizitë në Krujë, Meta: Skënderbeu dhe djali i tij ishin qytetarë nderi në Dubrovnik

 Presidenti i Republikës Ilir Meta ka shpërndarë në faqen e tij ne facebook momente të vizitës së Presidentes kroate në kalanë e Krujës. “Viti Mbarëkombëtar i Skënderbeut na kujton rrënjët mesjetare të bashkëpunimit me Raguzën, Dubrovnikun e sotëm, aty ku Skënderbeu dhe djali i tij ishin “Qytetarë Nderi”, shkruan Meta në Facebook


 Ja shënimi i plotë i kreut të shtetit:
"Presidentja e Kroacisë, Kolinda Grabar-Kitarovi? na nderoi me vizitën në kalanë e heroit tonë kombëtar në Krujë. Viti Mbarëkombëtar i Skënderbeut na kujton rrënjët mesjetare të bashkëpunimit me Raguzën, Dubrovnikun e sotëm, aty ku Skënderbeu dhe djali i tij ishin “Qytetarë Nderi”. Faleminderit Presidentja Grabar-Kitarovic! " 
ImageImageImage

No comments:

Post a Comment

“Bondsteel më 7 mijë persona dhe me burg të CIA’s brenda”

Shtetet e Bashkuara të Amerikës e kanë theksuar gjithmonë prezencën e tyre pëmes kampit ushtarak “Bondsteel” i cili gjendet në qytetin...