Qenie misterioze në plazhin e Zelandës së Re

Qenie misterioze në plazhin e Zelandës së Re
Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në një plazh të Zelandës së Re, dhe kushdo që e pa është vënë në lajthitje. Çfarë është kjo?

Nuk duket sikur i takon planetit tonë, por Instituti Kombëtar i Ujit dhe Atmosferës në Zelandën e Re e identifikuan krijesën.

Në fakt, bëhet fjalë për njërën nga meduzat më të mëdha në botë. Nën ujë, këto lloje të meduzës mund të arrijnë deri në 37 metra.
metra.


Comments

Popular posts from this blog

Legjenda e Mujit dhe Halilit

Ese për Vitin e Ri