In memoriam: Vdiç Lekë ZherkaRezultate imazhesh për vdic le zherka


Sot në moshën 56 vjeçare vdiq Lekë Zherka, drejtor shumëvjeçar i KTV-së.
Lekë Zherka karrierën e ka filluar në Radio Televizionin e Prishtinës në vitin 1985. 

Pas luftës ai ishte drejtor i Radio Kosovës, pastaj drejtor shumëvjeçar në televizionin Kohavision (KTV), ndërkaq karrierën e tij profesionale deri në ditët e sotme e vazhdoi në Radiotelevizionin 21 (RTV21).Me rastin e vdekjes të Lekë Zherkës nesër nga ora 11:00 do të mbahet mbledhje komemorative në Sheshin 21, në Radiotelevizion 21.

Sot iu dha lamtumira e fundit gazetarit, Lekë Zherka. Varrimi i tij u bë në varrezat e qytetit të Prishtinës në Arbëri.

 Gjatë ditës është mbajtur një mbledhje komemorative në nderë të jetës dhe veprimtarisë së tij, ku u çmua personaliteti dhe kontributi i tij shumëvjeçar. 

Comments

Popular posts from this blog

AKADEMIK PROF. DR HAKIFBAJRAMI PH.D : GRUSHTSHTETI IDYTËNDAJKOSOVËS( PAS 23 MARSIT 1989) MË 25 MARS 2020

Legjenda e Mujit dhe Halilit