Agim H. Berisha ( 01.01.1950 -)

Rezultati i imazhit për agim h.berisha"


Agim H. Berisha lindi me 01 janar 1950 në fshatin Berishë të Drenicës.

Ka mbaruar gjuhën e letërsinë shqipe në Fakultetin Filozofik të Universitetit të Prishtinës.

Ka punuar në disa shkolla të mesme në Ferizaj.

Deri tash ka botuar vëllimet poetike:


1.Heshtje e vrare, poezi, SHB “Rilindja”, Prishtinë, 1994

2.Diçka është ngatërruar, poezi, “Gutenberg”, Prishtinë, 1997

3.Ku takohen stinet, poezi, Gazeta “Rilindja”, Prishtinë, 1998

4.Etje e kallur, poezi, SHB “Gjon Buzuku”, 2007

5. Buzëqeshje për ty, poezi, LSHK, Prishtinë, 2011

Jeton dhe vepron ne Ferizaj.

Comments

Popular posts from this blog

Legjenda e Mujit dhe Halilit

Ese për Vitin e Ri