2020-01-08

Antologji e poetëve të Pejës

Fotoja e ANTOLOGJI E POETEVE TE PEJES - MUHAMED KERVESHI

PEJA KA QENE DHE ESHTE EDHE SOT FIDANISHTE E AKTOREVE TE LAVDISHEM, TE PIKTOREVE TE MEDHENJE DHE TE POETEVE TE NJOHUR, PRANDAJ KJO ANTOLOGJI DO TE JETE JO VETEM DESHMI POR EDHE NJE HALLKE E MADHE E ARTE NE ZINGJIRIN E GJATE TE TRADITES POETIKE TE QYTETIT TONE.

No comments:

Post a Comment

Zekë S. Sinanaj (1957 - )

                                                            Zekë S. Sinanaj u lind më 2 korrik 1957 në fshatin Isniq të Deçanit. Ka mbar...