Ali Ahmeti(1945-2011)


Rezultate imazhesh për aktori ali ahmeti

Ali Ahmeti ka lindu me 18 maj të vitin 1945 Mitrovicë. Aktori Ahmeti ka luajtur në shumë filma dhe seriale, ai njihej për një sërë rolesh, dhe së fundi ishte aktual me rolin e Elezit në serialin e njohur “Kafeneja Jonë”, që ishte pjesë këtij serial që nga viti 2004 e deri ne vitin 2011.

Ali Ahmeti vdiq me 16 tetor të vitit 2011 në një Klinik Kardiologjike në Stamboll. Ali Ahmeti ka ndërruar jetë në moshën 66 vjeçare pas një sëmundje të rëndë, me të cilën u ballafaqua për një kohë të gjatë Aliu la gruan dhe fëmijët e tij.Vdekja e Ahmetit padyshim është një lajm i hidhur për qytetarët, sepse ai me rolet e tij u bë shumë i dashur për të gjithë.

Filmografi

1.Ditari i Lec Pazhecit(1975)

2.Era dhe lisi rolin si Fshatari(1979)

 3.I ikuri rolin si polici(1980)

4. Gjurmët të Bardha rolin si Punëtori(1980)

 5.Qesh e Ngjesh rolin si Delia(1985)

 6.Autobusi rolin si Konduktori(1985)

7. Mixha Ramë(1985)

8.The Leaning Tower rolin si Babi i Sarës(2006)

Seriale Televizive

 9.Kafeneja Jonë - Te Oki(2004-2011)

Comments

Popular posts from this blog

AKADEMIK PROF. DR HAKIFBAJRAMI PH.D : GRUSHTSHTETI IDYTËNDAJKOSOVËS( PAS 23 MARSIT 1989) MË 25 MARS 2020

Legjenda e Mujit dhe Halilit